Welkom bij Thuiszorg Oostpoort

Graag willen wij ons aan u voorstellen. Wij zijn Thuiszorg Oostpoort. Thuiszorg Oostpoort is ontwikkeld door ervaren zorgverleners die ervan overtuigd zijn dat thuiszorg beter kan. Bij Thuiszorg Oostpoort staan respect en begrip centraal voor de cliënt alsook de zorgverlener. Thuiszorg Oostpoort biedt professionele en toegankelijke zorg in de vertrouwde omgeving van de cliënt..

Lees verder

Onze ambities

Thuiszorg Oostpoort wil zich als kleine vooruitstrevende thuiszorgorganisatie profileren als betrouwbare aanbieder van thuiszorg.

Graag willen wij ons aan u voorstellen. Wij zijn Thuiszorg Oostpoort.

Thuiszorg Oostpoort is ontwikkeld door ervaren zorgverleners die ervan overtuigd zijn dat thuiszorg beter kan. Bij Thuiszorg Oostpoort staan respect en begrip centraal voor de cliënt alsook de zorgverlener. Thuiszorg Oostpoort biedt professionele en toegankelijke zorg in de vertrouwde omgeving van de cliënt. 

 

Het streven van cliënten is om zo lang mogelijk zelfstandig, in hun vertrouwde omgeving te blijven wonen. Thuiszorg Oostpoort wilt aan die wens met toegewijde passie, vraaggericht en met respect voor levensbeschouwing voldoen. Onze missie is het verstrekken van professionele en betrouwbare thuiszorg.

 

Thuiszorg Oostpoort biedt persoonlijke verzorging, verpleegkundige verzorging en terminale zorg aan. Wij werken indien nodig ook samen met een casemanager.  Een casemanager is een vaste begeleider voor cliënten met een dementie. Ook worden de naasten van de cliënt begeleid.

 

Wij bieden momenteel geen huishoudelijke hulp aan, maar wij kunnen u wel helpen vinden naar een organisatie die het wel aanbiedt. In een gesprek worden uw wensen besproken, waarna wij samen met u een passend besluit nemen.

 

Wanneer moet u aan thuiszorg denken? 

Sommige mensen hebben tijdelijk thuiszorg nodig, bijvoorbeeld als ze herstellen van een ziekte of een ongeval. Anderen merken misschien dat zij zich niet meer zo goed kunnen verplaatsen in huis, het moeilijker wordt om zelfstandig te wassen of douchen, aankleden of naar de wc gaan. In dat geval kunt u ons bellen om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Bij Thuiszorg Oostpoort heeft u een vast contactpersoon. Indien nodig kan de zorg dezelfde dag worden ingezet. Thuiszorg Oostpoort is 24 uur per dag bereikbaar.

Voor iemand de gewenste en benodigde zorg krijgt, komen wij langs voor een intakegesprek. Tijdens dit gesprek worden de wensen van de cliënt vastgelegd. Hierbij kunt u denken aan het gewenste tijdstip voor hulp etc. Aan de hand van het intakegesprek en de medische gegevens, wordt er een aanvraag ingediend voor hoeveel tijd u per zorgmoment kunt verwachten.